“Ми не будемо бігати, шукати і питати дозволу…” – Порошенко заявив про можливу мобілізацію

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом і студентами в Тернопільській області, 18 грудня, відповів на питання про причини які можуть спричинити в країні мобілізацію. Про це повідомляє видання “Бізнес.Медіа” з посиланням на сайт Уніан.

Президент заявив, що оголосить загальну мобілізацію в Україні можна тільки в разі відкритої військової наземної агресії Росії.

“Нинішня ситуація, яка є в країні, повністю контролюється. Наші Збройні сили, інші силові підрозділи здатні забезпечити безпеку громадян”, – заявив Петро Порошенко.

“Ми не будемо оголошувати мобілізацію,доки не станеться відкритої масштабної наземної агресії РФ проти України. Тоді, – у мене всі укази про мобілізацію заготовлені, і ми не будемо бігати, шукати і питати дозволу”, – повідомив Президент України.

Нагадаємо, що в Генеральному штабі України ВСУ начальник головного управління зв’язку та інформаційних систем Володимир Рапко заявив, що через мобільних телефонів російські окупаційні війська намагаються ідентифікувати українських військових, також визначити місце дислокації ВСУ і зброї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *