Чудова новорічна новина… Хто би міг подумати що Китай, по відношенню до України, на таке здатен

Чудова новорічна новина… Хто би міг подумати що Китай, по відношенню до України, на таке здатен

Як повідомляє Влад Паламар, влада Китаю заявила сьогодні про свій намір взяти участь у врегулюванні збройного конфлікту на Сході України. Гарант заявив, що сподівається на плідну співпрацю України та Китайської Народної Республіки – про це заявила його прес-служба.

Як передає replyua.net, Пономар пише, що президент КНР Сі Цзіньпін зустрівся з Петром Порошенко під час Всесвітнього економічного форуму в Швейцарії.

Лідер КНР заявив, що його країна як і раніше підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, як і вибір українського народу на користь євроінтеграції. Президент КНР підкреслив, що його країна має намір взяти участь у врегулюванні збройного конфлікту на території України, що матиме позитивний вплив на врегулювання кризи в Україні.

Прес-центр глави української держави заявляє, що українська сторона налаштована на плідну співпрацю України і Китаю з політичного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Адміністрація Президента України повідомляє, що найближчим часом відбудуться двосторонні візити – про це домовилися сторони. Як повідомляє УНІАН, КНР знаходиться в десятці найважливіших зовнішньоекономічних партнерів України – наша країна експортує в Китай безліч продовольчих товарів.

З кінця минулого року між країнами тривають переговори про створення зони вільної торгівлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *