Маруся Звіробій: “Ого! “Бомбануло” в народа по Зеленському. На мій пост лекторат Вовин накинувся”

Воїн – доброволець Маруся Звіробій відповіла шанувальникам Зеленського, які накинулись на неї. Далі пряма мова:

Ого! Бомбонуло в народа по Зєлєнському )))) ржу другу годину))))) там десь на мій пост лєкторат Вовин накинувсі, кажуть шо ніякої Марусі не знають)))) канєшн не знають, а де б я з ними пересікалася?))))))) Деякі люди лишились ображені тому що відчули що їх трохан найобують.

Все просто. Хитрозаді знали що в 24.00 б’ють куранти і вся країна підніматиме келихи. Вони навмисно затягнули час і опачкі, ви хотіли шампусіка випить? падаждітє! Спочатку Вова штовхне шкурний інтерес і вам розкаже шо йде в президенти. І канєшно ви дослухаєте бо ж чекаєте випити та привітатись.

Але помічаєте що час прошльопали поки його слухали. Шось пішло не так. Вже сіки хвилин пройшло а ми ше не пиєм? Ну нічо, зато Вовине оголошення почули тупо всі!)))) Було відчуття що вас ніби використали? Та кому ви цікаві?

Вас сприймають як лохторат і дуже погано це приховали )))) Тому й осад такий лишився. Бо ви какбе ж не ідіоти і усю цю хитромудру технологію прочувствували. І вся справа )) я розумію що всі кандидати найобують але цей найоб запам’ятається найбільше.

Які талановиті політики в нас з’явились. От ми саме вас блть ждали!!! )))) Коломойський мега джокер, мегатроль. Я зацінила. Стопудово сам особисто придумав! В інших ще досвіду малувасто і яйця поменше так президента подвинуть та юлє-ригами ефір запхать )))))

Маруся Звіробій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *