Тимошенко приготовитись: Луценко привезе із США для Юлії Володимирівни незвичайний «сюрприз»

Завтра наша країна буде відзначати 100-річчя проголошення Акта злуки УНР. Саме в цей знаменний день політтехнологи Юлії Тимошенко запланували висунення лідера партії «Батьківщина» в президенти. 

Противники екс-прем’єра зі штабу чинного президента Петра Порошенка вже готують неприємний «сюрприз» для команди Юлії Володимирівни, який повинен погасити ейфорію від походу Тимошенко в президенти. Як передає replyua.net , про це в своїй аналітичній статті пише відома журналіст Соня Кошкіна. 

Журналіст зазначає, що за її інформацією, вдасться «сюрприз» чи ні, залежить від генпрокурора Юрія Луценка, який в цей день 22 січня має повернуться з США, Але не сам, а з екс-прем’єром Павлом Лазаренком або ж, на крайній випадок, з новими цікавими документами, які, за задумом, технологів Порошенко, повинні істотно обвалити рейтинги лідера електоральних симпатій. Повернувся на Батьківщину Лазаренко може розповісти багато цікавого з минулого Юлії Тимошенко. 

Соня Кошкіна зазначає, що в 2019 році виповнюється не тільки 10 років з моменту підписання газового контракту Тимошенко-Путіна. Є ще одна ювілейна дата 20-річчя затримання Павла Лазаренка в аеропорту Нью-Йорка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *