Тепер за нього точно всі будуть rолосуватu! Вu навіть не уявляєте що нас чекає: Зеленський розповів на що піде заради…

Знаменитий актор Володимир Зеленський під час візиту до Одеси в інтерв’ю розповів про свої погляди на майбутнє України і ставлення молоді до процесу виборів в країні. Про це в середу, 20 лютого, повідомляє видання “Бізнес.медіа” з посиланням на офіційний YouTube-канал.

“Тенденція спрацює в Україні територіальних та історичних державах. Ця тенденція може спрацювати. Я думаю, що нас чекають цікаві події.”, – заявив кандидат в президенти України Володимир Зеленський

Також в інтерв’ю художній керівник студії “Квартал 95” повідомив, що в випадки не виправдання очікувань молоді в цих виборах то країну чекає розчарування в інституті процесу виборів. Тим самим вб’є довіри суспільства до них.

У коментарях частина глядачів підтримали слова і ініціативу Володимира Зеленського йти на вибори як кандидат.

“Україна повинна бути комфортною країною для її громадян. Комфортною для бізнесу, відсутність пресингу влади і відсутність бюрократії. Закон один для всіх. Це моє бачення України. Тому я голосую за Зеленського.”, – написали під відео.

“Абсолютно вірно, Вова в політиці 0. Він не був біля корита, не крав у народу, не обманював народ України, він не досвідчений” політик. Він людина. Я за Зеленського. Мене нудить від цих брехливих злодіїв. “, – написала Діана Біденко під відео.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *