Нас намагається прuкрuтu одна людuна: Зеленськuй запuсав відеозвернення до Порошенка

Відомий актор Володимир Зеленський звернувся до Петра Порошенка в новому випуску про те, як проходять робочі будні на знімальному майданчику фільму “Слуга народу” і підготовці до президентських виборів в Україні. Про це в четвер, 21 лютого, повідомляє видання “Бізнес.медіа” з посиланням на YouTube-канал “Зе! Президент”.

“За час існування студії” Квартал 95 “багато було жартів, пережили багато президентів. Багато хто намагався нас якось прикрити, вгамувати. Але робить це тільки одна людина. Сьогоднішній! Я нарешті зрозумів сенс гасла” Реальні справи, а не брехліві Обіцянки ” (ред. – передвиборче гасло Петра Порошенка).

У новому випуску головною темою була піднята проблема підвищення комунальних тарифів в Україні. Володимир Зеленський спробував розібратися в причинах підвищення.

У коментарях під відео виникло бурхливе обговорення даної проблеми. Також частина глядачів погодилося з думкою Зеленського і підтримали його в ініціативі йти на президентські вибори 31 березня 2019 року.

“З приводу субсидій, я переселенець з Донецька, живу в Одесі. Ми знімаємо квартиру + платимо за комунальні послуги. І нам звичайно ж ніхто не дасть субсидію) дуже багато людей хто потребує її але не отримує її. Думаю краще дати нормальні місця для роботи з нормальною зарплатою і скасувати субсидії ніж робити ту нісенітницю що зараз. “, – написали під відео.

“Харків. Мої батьки 84 і 82 роки, відпрацювали кожен по 50 років і отримують Разом пенсію 4,500 грн, мінус комуналка. Жебрацьке існування. Хлопці, надія на зміни на краще з вами. Успіху!”, – додали в коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *