“Чuй Крuм?” – Скандальнuй дует “АННА-МАРІЯ” довів Джамалу до сліз на фіналі Нацвідбору “Євробачення-2019”

Сьогодні, 23 лютого, у Києві відбувається фінал нацвідбору на пісенний конкурс “Євробачення-2019”. Після свого виступу фіналістки нацвідбору, дівчата з дуету Anna-Maria, розплакалися, розмовляючи з телеведучим Сергієм Притулою
Сергій Притула нагадав глядачам, що батько дівчат – колишній кримський суддя, а мати – міністр в уряді окупантів, яка отримала нагороду “За повернення Криму” від окупаційної влади.
“Ми зіштовхуємося з негативом.

Всі кажуть, що Україна прямує до Європи, а ми відчули себе як у 1930-х роках СРСР. Батьки зробили свій вибір, ми – свій. Але все одно, це наші батьки, яких ми любимо. Ми не порушували законів України і дотримуємося правил нацвідбору Ми любимо Україну”, – сказала одна з сестер.

Натомість слова дівчат розбурхали емоці Джамали та викликали сльози в співачки. “Я не можу поїхати до батьків, які в окупованому Криму. З одного боку я вас маю судити як професіонал, а з
іншого – ви пішли на конкурс, знаючи про цю ситуацію.

Як ви можете казати в інтерв’ю: “Крим – це наша Батьківщина”. Єдина правильна відповідь: “Крим – це Україна”, “Крим анексовано”, – сказала член журі. “У кожної людини дуже різні обставини. Не всі їх знають, але всі судять”, – відповіли Джамалі дівчата.

А ось те саме скандальне інтерв’ю дуету “Анна-Марія” з Романом Скріпіним:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *