Оце так поворот! Дані ЦВК: комісією було оброблено 95% – Порошенко вже випередив Зеленського в голосуванні

Порошенко несподівано набрав за останні дві години 27% і обійшов кандидата в президенти України Володимира Зеленського, у якого на даний момент 26% голосів.  Згідно з даними Центральної виборчої комісії на 20:00, комісією було оброблено 95% протоколів. За останні дві години рейтинг Порошенко значно збільшився за рахунок результатів з Львівської та Івано-Франківської області.

Порошенко – 27%

Зеленський – 26%

Тимошенко – 13%

Так. Ви все правильно зрозуміли, це першоквітневий жарт, адресована тим “експертам”, які прогнозували перемогу “Порошенко” в першому турі і переконували, що рейтинг “Зеленського” це “мильна бульбашка”.

Насправді станом на 21:00 результати наступні:

Порошенко – 32%

Зеленський – 23%

Тимошенко – 11%

Не смішно? Ну добре. Тоді давайте познайомимося з справжніми результатами.

За останніми даними ЦВК на 21:30 голоси розподілилися таким чином:

Ось це вже більше походжу на правду. Ну а взагалі, якщо серйозно. Окрім жартів. Ось результати на сайті ЦВК.  І ці результати говорять про одне – рожеві ілюзії, які побудували собі в Facebook прихильники президента розбилися об реальність.

Хочете зрозуміти, як політик з величезним досвідом і адмінресурсом програв акторові з 95-кварталу? Дуже просто! Людям набридло спостерігати цинічну , наглу і безкінечну брехню і дерибан країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *