Богословська: до тебе, Петро, ​​звертаюся, що ти наробив?! Тебе люди ненавидять! Ти взагалі адекватнuй?

Інна Богословська під сумну музику звернулася до Петро Порошенко. У своєму виступі вона заявила, що він так і не став президентом.

Вона підкреслює, що на сьогоднішній день люди його ненавидять, армія зруйнована, віра людей похитнулася.

«Ти взявся своїми брудними руками за релігію, за церкву. Ти зруйнував єдність країни. Ти берешся за справи і рушішь їх. Ти забрехався. Забрехався твоє оточення. Ніхто з нас не може зрозуміти – ти взагалі адекватний? », – зазначає вона.

Нагадаємо, між кандидатами в президенти Володимиром Зеленський і Петром Порошенком відбулася суперечка в ефірі «Право на владу» на «1 + 1».

Суть в тому, що Зеленського, який включився в ефір по телефонного зв’язку, запитали, чи може він фізично бути присутнім в студії. На що він відповів:

«Я перебуваю в Парижі, це Франція. Ваші прекрасні автомобілі СБУ мене в аеропорт супроводжували, вам це повинно бути відомо. У мене завтра о третій годині дня зустріч з президентом Франції. Петру Олексійовичу це відомо. Тому дуже дивно, що він мене запрошує в ефір », – сказав Зеленський.

Крім того, Порошенко намагався дебатувати під час ефіру: «Я хотів би, щоб ви мали можливість почути відповідь. Дебати – це, коли я Вас послухав, а Ви слухаєте мене.

Пан Зеленський, дайте можливість Вам відповісти. Інакше це не дебати ». Потім наставала провести дискусію 14 квітня на стадіоні, а 19 – на «Громадському». Втім, його опонент наполягав на тому, що дебати відбудуться тільки 19 квітня на НСК, а ефірі не дебати.

«Ще раз підкреслюю: 19 квітня на НСК« Олімпійський »будуть дебати. Ви хочете зараз, але я Вас запрошую 19-го. Я закінчу через п’ять років, а Ви закінчите 22-го числа », – заявив він. В кінці Зеленський різко завершив розмову. «Зараз я закінчу. 19-го числа на НСК «Олімпійський». Крапка. До побачення », – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *