Почалось! Зеленський за дві години зробив те, що Порошенко не зміг за 5 років

Новообраний Президент України Володимир Олександрович Зеленський всього за 2 години зміг об’єднати навколо України абсолютно всіх світових лідерів, чого не зміг зробити Порошенко за 5 років.

Неймовірно, але світові лідери не дочекавшись результатів голосування одразу ж побігли дзвонити Володимиру Зеленському.

Це говорить про неймовірний довірі до Зеленському, що за 5 років не зміг домогтися Порошенко.

Пропаганда Порошенко говорила нам, що з Зеленським не працюватиме ніхто в світі, що Путін нападе, що почнеться повномасштабна війна.

Правда виявилася зовсім інша. За дві години Зеленський розташував довіри абсолютно всіх! Від США і до Росії.

Відзначимо, що при Порошенко Україна зуміла посвариться абсолютно з усіма сусідами від Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі до США і Росії.

 

У своєму  Telegram-каналі  Рамзан Кадиров написав Зеленському, кого Україні слід вважати своїм другом.

«… Не беруся пророкувати, з якої команди Зеленський. Це не є великим секретом. Але у нього є величезна перевага перед Порошенко – мандат довіри, нехай і протестного характеру, можливість одуматися, усвідомити, що Росія найближчий сусід, Росія – країна, яка першою протягне руку допомоги в дні негараздів, Росія поруч, а ті, хто, розштовхуючи всіх ліктями, рвуться в друзі, знаходяться за тридев’ять земель. Хочеться побажати Володимиру Зеленському удачі в благородних справах, спрямованих на відродження України і єднання українського і російського народів. Якщо такі наміри у нього з’являться », – написав Рамзан Кадиров.

Таким чином Зеленський всього за 2 години зміг розташувати довіру абсолютно всіх світових держав. В незалежності від політичної обстановки.

Цього не зміг зробити Порошенко за 5 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *