Словами не передати! Прямо зараз в Києві страшне НП! Зявилось фото і відео з місця події

У Києві в четвер, 2 травня, прорвало трубу гарячого водопостачання. Надзвичайна подія сталася на Борщагівці за адресою вулиця Симиренка, 7, передає «Інформатор».
Через аварію дитячий майданчик затопило окропом.

Крім того, три, припарковані у дворі авто провалилася під асфальт. Аварія сталася близько 6:00. За даними комунальних служб, труба з гарячою водою не була в аварійному стані. В результаті інциденту вся дитячий майданчик виявилася затоплена окропом, а дворик огорнули клуби пара.

 

 

Власниця однієї з постраждалих машин розповіла, що близько 7:00 вона побачила, як її машина наполовину провалилася під асфальт. Транспортний засіб вдалося дістати з ями тільки на 10:00. На місці події працюють комунальні служби. У будинках поблизу тимчасово відсутня гаряча вода.

 

Як повідомлялося раніше, в центрі Києва НП-прорвало трубу з гарячою водою поруч з Інститутом фізкультури.
У центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою.

Про це повідомляють соцмережі, опубліковано відео. НП відбулася поруч зі станцією метро “Олімпійська”. На кадрах видно, як потужний струмінь окропу з-під асфальту заливає вулицю ділову. Вода рясно покрила проїжджу частину. “Ні, це не цілющий гейзер десь на курорті, просто потекла гаряча вода у Інституту фізкультури. Так що гайда приймати ванни і закривати опалювальний сезон», — так прокоментували подію в соцмережах.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *