“Ми з Вами! Рятуйте Україну! »В мережі масово підтримали Зеленського, відреагувавши на його звернення до ВР

Сьогодні, 10 травня, переможець президентських виборів в Україні, шоумен Володимир Зеленський звернувся до Верховної Ради із закликом призначити інавгурацію на 19 травня, передає replyua.net . Крім цього, Зеленський зазначив, що депутати парламенту не діють в інтересах українців, тому що бояться розпуску Ради і затягують призначення дати інавгурації.

«І поки ви трясетеся за свої мандати, колишній президент Порошенко робить необоротне: він робить активні перестановки у вищому командуванні армії, намагається просунути свого голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення, призначає суддів Верховного суду, серед яких юристи« Рошен », судді Майдану і родичі пана Ківалова.

Роздає звання генералів більше 20 особам, серед яких відповідальний за безпеку арсеналів і складів, при якому відбулися вибухи в Балаклії, Ічні, Калинівці та Сватове. Дає звання «Героя України» голові Служби безпеки України пану Грицаку », – обурився Зеленський.

Українці моментально відреагували на заклик Зеленського, повністю погодившись з ним і підтримавши.

«Так їх, Володимир Олександрович !! Не давайте їм спуску !! »,« Порошенко – тамада, яка розуміє, що для неї це остання весілля! »,« Ми віримо в тебе! Дуже правильний хід! »,« Красава! Вова, ми з тобою! Не підведи! »,« Правильний підхід! Молодець, Володимир! »,« Ми з Вами !!! Рятуйте Україну! »,« У Вас підтримка більшості! Разом ми переможемо », – пишуть під відео українці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *