Щойно! Замітаються сліди! Гучне резонансне звільнення в Адміністрацїї Президента

Петро Порошенко звільнив скандального заступника голови АП Олексія Філатова. Чинний президент Петро Порошенко звільнив Олексія Філатова з посади заступника глави Адміністрації Президента.

Про це повідомляє Telegram-канал Шептун. Відомо, що призначення на посаду скандального «куратора суддів» на посаду заступника голови АП відбулось ще у липні 2014 року.

У травні 2017 року відомий журналіст Олександр Дубинський розповів, як Філатов за допомогою «кишенькового судді» у розпал кризи отримав рішення про стягнення з депозитного рахунку російського «Альфа-банку» понад 800 тисяч доларів особистих коштів сестри. Вже наступного року НАБУ відкрило проти Філатова кримінальну справа через ймовірне незаконне збагачення.

Більше того у квітні поточного року ГПУ відкрила проти Філатова кримінальну справу за фактом втручання у систему добору суддів до Верховного та Вищого антикорупційний суди.

Варто нагадати, що команда новообраного президента України Володимира Зеленського в обов’язковому порядку має намір переглянути останні призначення Петра Порошенка.
«Розрахунок старої влади такий, що новий президент буде зайнятий іншими питаннями. Однак ми уважно відстежуємо всі призначення і одіозні рішення обов’язково переглянемо, такі призначення не викликають довіри у суспільства», — говорить радник Зеленського. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *