Терміново! Щойно! Депутати, міністри і всі присутні втратили дар мови! Зеленський сказав що розпускає раду і…

Сьогодні, 20 травня о 10:00  в кінці промови інавгурації Зеленський ошелешив всіх присутніх заявою про те,  що він розпускає ВРУ 8 скликання 

Присутні і гості шоковані цим рішенням. Проскрольте сторінку до кінця щоб подивитися відео

Ви призначили самі інавгурацію в понеділок, робочий день. Я бачу в цьому плюс. Це означає, що сьогодні вечірок не буде, будемо працювати. Я вас дуже прошу прийняти закон про скасування депутатської недоторканності, закон про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення, багатостраждальний виборчий кодекс і зробіть, будь ласка, відкриті списки. це далеко не все, що ви можете зробити. Але для початку цього достатньо. У вас на це буде два місяці. Зробіть це і повісьте медалі собі – непогані бали на дострокові парламентські вибори. Я розпускаю Верховну Раду “, – заявив Володимир Зеленський. Відразу після присяги, отримавши офіційний статус Президента України Володимир Зеленський оголосив про розпуск парламенту.

Новина доповнюється …

Згідно з попередньою програмою, яку опублікувала Радіо Свобода, з 10.00 до 11.00 Зеленський візьме участь в урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди складення присяги президентом України українському народові.

З 11.05 до 11.20 президент Зеленський братиме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних сил України та в церемонії підняття державного прапора України.

З 11.20 до 11.50 відбудеться вітання президентом України Володимиром Зеленським та пані Оленою Зеленською глав іноземних делегацій.

На 12.00 – 13.30 планується участь президента України Володимира Зеленського у прийнятті для глав іноземних делегацій з нагоди вступу на посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *