Зрoзyмiв що це кiнeць: Пoрoшeнкo в eкcтрeннoмy пoрядкy вuвoзuть рeчi: що вiдбyвaєтьcя?

Підозрюваний в тяжких злочинах проти державності і народу України громадянин Порошенко почав терміново вивозити свої речі з «5 елементу» і офісу розташованого в центрі Києва.

Наші обізнані джерела повідомляють, що охоронці і обслуговуючий персонал громадянина Порошенко ночами і в денний час спішно вивозять документацію в коробках.

Також повідомляється, що гр. Петро Порошенко фактично не живе в своєму замку в селі Козині, оскільки з дня на день там повинні бути обшуки.

Справжнє місце знаходження громадянина Порошенко не відомо.

Звертаємося до представників СБУ та правоохоронних органів України з настійним проханням не допустити знищення доказів злочинів гр. Порошенко.

Сьогодні ж стало відомо, що в Україну повертається Михайло Саакашвілі, який обіцяє розповісти все про мародерство і важких злочинах гр. Порошенко проти власного народу.

Президент Володимир Зеленський вніс зміни в указ свого попередника Петра Порошенка і повернув громадянство екс-губернатору Одеської області Міхеілу Саакашвілі.

Відповідний указ  №329 / 2019  опублікований на сайті глави держави.

«Внести до Указу президента України від 26 липня 2017 року №196« Про припинення громадянства України Бондаревой Т., Корнійчук А.А., Коротецького Л.А. та інших осіб »зміну, виключивши положення про втрату Саакашвілі Міхеілом громадянства України», – йдеться в указі.

Буквально напередодні повідомлялося, що проти підозрюваного Порошенко відкриті вже 3 кримінальні виробництва.

Колегія міжнародних юристів на чолі з юристом Андрієм Портновим направили запит в США для заморозки всіх рахунків і активів олігарха Петра Порошенка.

Повідомляється, що такий же запит відправлено і в правоохоронні органи України.

Найближчим часом всі активи Порошенко, підозрюваного в звірячих злочинах, будуть заморожені і конфісковані.

У Порошенка почалася дика паніка. Він розуміє, що США задавлять його, власне як і його старого подільника Петра Лазаренка.

Український юрист Андрій Портнов має намір домогтися арешту всіх активів колишнього президента України Петра Порошенка.

Про це він заявив телеканалу «112 Україна».

За його словами, він має намір попросити Державне бюро розслідувань звернутися з клопотанням суд «про арешт всього, що« ворушиться »в декларації Порошенко – це банківські рахунки, акції, активи, облігації державної позики, офшорні компанії, в тому числі оформлення на підставних людей» .

Порошенко підозрюють в державній зраді і спробі захопити владу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *