Українці шoкoвaнi побаченим! Куля в лоб пoпaвcя на гaрячoмy! В мережу злuлu відео, від якого всі просто “прoзрiлu”. Як він міг?

В цьому році в денний час лідер «фронтовиків» накрив стіл в офісі, з білим вином і закусками. Принаймні саме така картина видно на фото нардепа від «Народного фронту» Вікторії Сюмар.

Втім, скромність обстановки була компенсована гарячими вітаннями, якими обсипали іменинника глава парламентського комітету з питань свободи слова.

«Йому багато говорили про історію. І бажали нових вершин. Він же – про цінності людей і людського навколо. Що люди – головне … З роками таки до нас приходить мудрість. І вона викликає більше поваги. Раптово, тепло і по-справжньому », – підписала так Сюмар фотографію, яку виклала в соцмережі Facebook.

Втім, ці слова тьмяніють перед ранковим поздоровленням, яке сама Вікторія Сюмар розмістила у себе на ФБ. Супроводивши, до слова, дуже характерним фото.

«Є люди, яким Господь« виписав »особливу життя. Чи не лінійну. Швидше схожу на американські гірки. Він з таких. Один з наймолодших і інтелектуальних українських політиків, яким вже в 40 років довелося взяти відповідальність за економіку країни під час серйозної кризи і війни. Як складно це було – знають одиниці. Але вже через кілька місяців це оцінили мільйони зарубіжного, знову обрали його прем’єром … », – пише Сюмар.

В кінці ж поста, мабуть, для самих нетямущих, вона пояснив сенс фотографії: «Ну і запощу цю фотку. Ми ж з Вами в «формі»)). Нехай так буде і надалі ».

На тлі таких щирих і гарячих слів в мережі з’явилося історичне відео, на якому Арсеній Яценюк визначився з національним авторитетом України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *