Рocіянu, я жuвy dв 0дeсi. Вu К0ЖEН рiк сoтнямu прuїжджaлu до нaс нa мoрe. Днямu вciєю сім’єю пoдuвuлuся Вaшe…

Я живу в Одесі. Днями всієї сім’ї подивилися одне ваше політичне ток-шоу на каналі «РТР-планета».

Спочатку було смішно дивитися і слухати цю маячню, потім стало сумно, а потім страшно.

До кінця передачі ми зрозуміли одне: Вас реально готують до війни, всіх гготують до того що ви підтримали військову інтервенцію  на нашу територію. Такої великої кількості брехні і перевороту фактів ми ще в житті не бачили. Як можна вірити в цю маячню, що йде з вуст ваших провідних і політиків?

Ви щороку сотнями приїжджали до нас на море. Ви сиділи тут місяцями, тому що у нас дешевше і вам це подобалося. Вас ніхто не ображав, ви прекрасно знаходили спільну мову з усіма місцевими жителями і не вважали нас «бандерівцями». Чому ж зараз, ви так змінили своє ставлення до нас?
Ми що, за кілька місяцем так змінилися?
Або вам настільки «промили» мізки, що ви вже не оцінюєте ситуацію реально?
Скажіть, хіба ми неправильно вигнали Януковича? Хіба ви вважаєте його нормальним президентом? Ви б собі такого хотіли ???

Безумовно, у нас в країні маса проблем, в тому числі і неадекватні придурки, втім, як і в будь-якій країні. Але це не є масове явище. Чому Ваші ЗМІ беруть поодинокі випадки і факти, і виставляють їх як систему і масовість? Ми – нормальні, миролюбні люди.
Наші солдати в Криму навіть не змогли вистрілити в ваших солдатів, тому що у нас це просто не вкладається в голові. Але, подивившись ваші передачі, я розумію, що ваші – вистріли б, і будуть стріляти, якщо їм дадуть таку команду, і ви все їх в цьому підтримаєте, тому що ви «зомбовані», ви
не аналізуєте, що не читаєте і не хочете бачити і чути правду. Я не буду говорити про інших «спірних» регіонах України, я там не був, але я скажу точно, що
Миколаївська, Херсонська і Одеська області в абсолютній більшості своїй не хочуть бачити тут
Росію. Тому, якщо вам скажуть, що ці області просять про російську захисту, знайте, це – чергова брехня. Маса наших друзів і знайомих точно такі ж і так само думають. Ми схожі на людей, яких треба захищати?

Люди, включіть, нарешті, мізки! Пам’ятайте, якщо почнеться війна, вона буде і на совісті кожного з вас. Тому що південні області, як
Крим, ви не захопіть. Дякую кожному російській людині, який мене почує і задумається.

Олександр Никитенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *