З самоrо ранkу в день вuборів на телеканалі 1 + 1 показалu сюжет, який вuклuкав peзонaнс у всьому світі

На телеканалі 1 + 1 показали сюжет, який викликав резонанс у всьому світі!

Молдавський екс-депутат і екс-соратник Плахотнюка В’ячеслав Кобаль розповів про страхітливі злочини Порошенко і Плахотнюка проти власних народів.

Порошенко і Плахотнюк з 1996 року входять в звірячу організовану злочинну банду на руках якої десятки трупів і літри крові.

В’ячеслав Кобаль розповів, як Порошенко і Плахотнюк налагодили наркотрафік через Придністров’я вже будучи Президентом України.

Також спливли жахливі деталі того, як Порошенко через Медвечука і того ж Плахотнюка налагодив збройовий бізнес в «ЛДНР».

Як відомо, у Порошенка тісні тіньові зв’язку з найнебезпечнішим олігархом Молдови, який ховається від правосуддя в Лондоні, – Владом Плахотнюком.

Найголовнішим його соратником у більшості злочинів є саме Петро Порошенко. Він продовжував торгувати з сепаратистами Придністров’я.

Який бізнес об’єднує Порошенко і Плахотнюка? Відповіді на всі ці питання дасть В’ячеслав Кобаль на прізвисько Платон, екс-депутат молдавського парламенту, якого екстрадували з України через звинувачення в отриманні шахрайських кредитів майже на мільярд.

Ось яка найголовніша таємниця Петра Порошенка – дивись в новому випуску українських сенсацій:

Обов’язково поділися з друзями! Наша країна зобов’язана знати правду …

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *