Зеленський прийняв історичне рішення і завдав рішучого удару по Росії, у Путіна завили від люті: “Україна готова до…” (ВІДЕО)

Росія зажадала від України на чолі зВолодимиром Зеленським того, що сама відмовляється виконувати

СБУ затримала в Ізмаїлі російський танкер NEYMA, який в листопаді 2018 року блокував в Керченській протоці українські військові кораблі і допомагав захоплювати в полон 24 моряків. Блогер і журналіст Роман Цимбалюк у своєму ролику на YouTube розкритикував лицемірну позицію Росії.

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала російський танкер NEYMA, який зайшов в порт під зміненою назвою – NIKA SPIRIT. Росіяни спробували приховати причетність судна до захоплення українських військових біля Криму 25 листопада 2018 року. Як повідомили правоохраніелі, NEYMA використовували “для перекриття Керченської протоки”.

Зараз силовики проводять обшуки на танкері, вилучають з судна документи, бортові журнали і записи радіопереговорів під час подій в Керченській протоці. Затримане судно є речовим доказом у справі захоплення українських кораблів, тому готується клопотання до суду про його арешт.

“Вся ця історія показала, що у нової української влади все нормально з політичною волею і рішучістю. Вони готові досить жорстко діяти для того, щоб відстоювати незалежність і свободу нашої країни. Адже це, по суті, виклик Росії, демонстрація того, що Україна готова , в тому числі, до силових дій”, – підкреслив Роман Цимбалюк.

Loading video

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *