Екстренa ранкова заява Портнова: «Нарешті ЦЕ здійснилося»

Під час самих запеклого кровопролиття на Донбасі, ватажок збройного злочинного угруповання захопив владу в 2014 році, вільно грабував бюджет виводячи криваві гроші в офшор повідомляє EJ

Офіційно!

СБУ передала докази у ГПУ. Зібрана вся доказова база проти творця кривавого ОПГ П.Порошенко. Цей епізод наочно показує, яка ж жалюгідна і кривава мразь грабувала Україну прикриваючись патріотизмом і Гімном України.

Служба безпеки України звернулася в ГПУ з доказами причетності контрольованих екс-президентом України Петром Порошенко керівників державного Укрексімбанку до створення злочинної організації з видачі «безнадійних» кредитів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив юрист Андрій Портнов. 

«Шановні друзі, інформую вас, хай вибачить мене таємниця слідства та інші пережитки минулого, що Служба безпеки України звернулася в ГПУ з доказами причетності контрольованих Порошенко керівників державного Укрексімбанку до створення злочинної організації, яка в період 2014-2019 рр привласнювала державні гроші шляхом видачі завідомо безнадійних кредитів підконтрольним собі особам », – написав він.

За його словами, ці дії призвели до докапіталізації банку за сет держбюджету на суму 22 000 000 000 гривен. Кримінальне провадження зареєстровано кілька днів тому по ст.190 ч.4, 364 ч.2 КК України.

Крім того, Портнов нагадав, що в період основних розкрадань державних коштів Укрексімбанк очолював один з родичів Порошенко.

«Чекаємо звільнення Генерального прокурора для активізації цього напрямку злочинної діяльності попереднього режиму», – написав Портнов. 

Вчре повідомлялося, що НАБУ початок документувати члена ОЗГ, судимого так званого «генерального прокурора» Юру Луценка.

За сумісництвом він є кумом Порошенко!

Член збройного злочинного співтовариства Порошенко, так званий «генеральний» прокурор і його кум Юра Луценко почав жорстко пити.

Виявляється, Луценко і членів збройного ОЗУ вже 3 місяці як прослуховують і документують кожний злочин.

Сьогодні прес-секретар члена ОЗУ Юрія Луценка повідомила страшну новину.

Заступника судимого «генерального прокурора» прослуховують і документують кожне її слово.

Прослуховування Анжели Стрижевської було санкціоновано в рамках розслідування кримінального провадження щодо члена ОЗУ так званого «заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій» Юрія Гримчака. Про це Українським Новинам повідомило джерело в правоохоронних органах.

За його словами, прослуховування проводило Національне антикорупційне бюро (НАБУ). Співрозмовник не уточнив, як довго велася прослушка Стрижевської і хто саме дозволив негласні слідчо-розшукові дії.

Так званого «генерального прокурора» Юрія Луценка також прослуховують в зв’язку зі справою його колишнього помічника і близького друга Юрія Гримчака, якого затримали під час отримання хабара в 1,1 мільйон доларів.

Відомо, що Луценко перебуває в жаху і багато п’є. Його подільник Юрій Гримчак пішов на угоду зі слідством і почав давати свідчення проти ряджених «патріотів».

Поміщеного в клітку члена ОЗУ Гримчака змусили говорити про злочини Луценка в обмін на поблажливість Феміди.

Слідуючи даними наших джерел, Гримчак почав розповідати про злочини Луценка починаючи з 2013 року.

Ось що говорить наш інформатор:

«Гримчак охоче пішов на угоду зі спецслужбами та вже зі вчорашнього дня почали документувати члена ОЗУ Юру Луценка. Виявляється Луценко вів переговори з російськими мільярдерами про фінансування Майдану, зокрема з Ходорковським. Також Луценко був причетний до ввезення бойової зброї на Майдан. Ця зброя згодом куди зникло і вже через день почалися масові вбивства в центрі Києва. Також Гримчак розповідає про схемах продажу кримінальних справ і про те, як Юра Луценко розводив на гроші місцевих прокурорів. Він брав гроші за посади, а в наслідку кидав людей. Документування злочинів члена ОЗУ Юри Луценка офіційно почалося. Я вітаю нашу країну! »

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *