“Він та його існування – убогі” – Нaхaбнuй вчинок Парубія, який від зaздpocтi нaлeтiв нa Зeлeнcькoгo…

Андрій Парубій, спікер українського парламенту, знову насмішив українців безглуздим заявою. Так, на міжнародному форумі VIA Carpatia 2019 Парубій поскаржився на злиденне “существованіє”.

Спікер зазначив, що живе дуже скромно в готелі «Київ» ще з часів того, як прибув до Києва на Майдан. Крім того, Прубій додав, що не використовує службових машин для того, щоб добиратися до роботи, перекривати дороги, а ходить виключно пішим ходом.

Парубій протиставив свою «скромну персону» новообраному президенту України, який нібито заселився в Маріїнський палац разом з сім’єю і разьезжает по Києву у супроводі кортежу з 7 автомобілів. Також Парубія обурив той факт, що Зеленський називає себе «слугою народу», а таких як Парубій «старими політиками».

Користувачі мережі не змогли пройти повз таких «плішивих заявочек» і прокоментували пост Інни Битюк, представника Офісу президента, яка і опублікувала «ноту обурення» Парубія.

Переважна більшість користувачів було здивоване тим фактом, що готель Парубію оплачують з бюджетних коштів, які там з’являються з кишень простих українців, а новообраний президент Володимир Зеленський заробив своє майно, будинки і машини, власною працею. Також користувачі порахували, скільки українцям обходиться утримання Парубія в готелі «Київ». Згідно з приблизними підрахунками виходить близько 750 000 гривень на рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *