І до нього черга дійшла: Порошенка взяли в оборот! В те, що його так скоро візьмуть ніхто не вірив

Деякий час назад, екс-президента України, а зараз народного депутата і очолює партію “Європейська ссолідарность”, Петра Порошенка викликали на допит в Державного бюро розслідувань. Колишній глава держави в ГБР не з’явився. Відомо, що допит повинен був відбутися у справі про зловживання службовим становищем, коли в 2016 році Порошенко скасував одне з рішень Глави місцевого РДА в Миколаївській області. Про це повідомила Анжеліка Іванова, прес-секретар ГБР.

  • “Справа зав’язано на кримінальному провадженні, яке було зареєстровано і надалі розслідувати з приводу ймовірного зловживання владою і службовим становищем на той момент чинного Президента України Петра Порошенка, коли він скасував їм рішення одного з глав місцевої державної адміністрації Миколаївської області ще в 2016 році. Мова йде про скасування рішення, яким було прийнято 1,5 тисячі гектарів земель сільськогосподарського призначення до земель запасу державної власності і дано дозвіл на подальшу езвозмездную передачу у власність земельних ділянок із відповідних земель державної власності “, –  більш детально присвятила українців в курс справи Анжеліка Іванова.

Так само Іванова повідомила про те, що екс-президент Порошенко понесе ймовірне покарання. На даний момент справа розслідується згідно ч. 2 ст. 364 КК України.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що екс-президент Петро Порошенко не з’явився на допит в Державне Бюро розслідувань. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Глава ГБР Роман Труба . Він заявив, що якщо Прошенко не з’явиться на допит і в наступний раз, президента викличуть на допит примусово.

Так само раніше портал “Акценти” повідомив про те, що новоспечені депутати парламенту Верховної Ради України пішли проти Зеленського і його рішення  про зняття депутатської недоторканності. докладніше читайте в статті за посиланням.

Так само нагадуємо, що продовжує роботу на посаді міністра внутрішніх справ Арсен Аваков хапається за останні шанси і відбирає у поліції найважливіше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *