Вecь в cльoзaх: чoлoвiк Зaвoрoтнюк щoйнo пoкuнyв лiкaрню пicля тpuвoжнuх нoвuн

Актриса залишається у вкрай важкому стані

Фігуриста Петра Чернишова помітили виходять з лікарні, де імовірно знаходиться Анастасія Заворотнюк. Чоловік актриси швидко залишив будівлю, намагаючись приховати обличчя під кепкою. Раніше поруч з цією ж клінікою бачили доньку зірки. 

Рідні Заворотнюк не дають ніякої інформації про її здоров’я, але в Інтернеті з’являється все більше тривожних новин. Повідомляється, що зараз знаменитість перебуває в комі, протипухлинне лікування було припинено, так як у зірки розвинулися пневмонія і поліорганна недостатність.

До того, як артистку перевезли в Москву, її намагалися вилікувати в Європі. Німецькі лікарі діагностували у актриси рак мозку і провели трепанацію черепа, щоб дістатися до пухлини. Після операції стан Заворотнюк не поліпшився.

Поки лікарі борються за життя артистки, в Інтернеті ходять слухи, через що ж могло виникнути страшне захворювання. За однією версією, вся справа в ЕКО, яке подружжя використовували, щоб завести дитину.

Продюсер Андрій Разін говорить про стовбурові клітини, якими нібито омолоджувалась Настя. Він передбачає, що незабаром може відбутися ще низка смертей серед зірок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *