“Ми не дамо Україні жодної копійки допоки Порошенко не буде розгромлений”: Трамп

Дональд Трамп публічно натякнув Президенту України, що США не збираються давати Україні гроші, поки режим Порошенко продовжує дихати, поки вони не розгромлені повністю.

Президент США на весь світ заявив, що за 5 років замість процвітаючої країни, Україну перетворили в саму корумповану країну світу, з горою трупів і неймовірним нещастям.

Про це на спільній прес-конференції з лідером Фінляндії Саулі Нііністё заявив президент США Дональд Трамп,  повідомляє  Liga.net.

«Хіба за це гинули українці? Невже сліпі і дурні українці не бачать, що їх обібрали до ниточки прикриваючись цим безглуздим кровопролиттям », – нарікає Трамп.

Трамп продовжив:

«До нього (президентства Володимира Зеленського, – ред.) Україна була відома вражаючою корупцією. Вражаючою. Більше, ніж в будь-якій країні світу. Фактично вона вважалася однією з найбільш корумпованих країн у світі. І мені не подобається давати гроші країні, яка настільки корумпована. Ви подивіться, що роблять представники колишньої влади. Всі ми знаємо, що вони крали гроші американських платників податків, що вони обкрадали армію і український бюджет. Так якого біса вони роблять в урядових будівлях? », – сказав він.

Відзначимо, що за 5 років правління режиму Порошенко, Україна посіла перше місце за рівнем корупції на європейському континенті. За 5 років Україна стала злиденною країною континенту, де більше половини населення заробляють менше 300 доларів при космічних цінах в магазинах.

В цей же час, Петра Порошенка звинувачують в крадіжці 8 мільярдів доларів. Сукупно члени режиму Порошенко вивезли на офшори більше ніж весь бюджет України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *