“Це був звичайнісінький розвод, як було с Алібасовим”: в Росії вивели Заворотнюк на чисту воду

В історії хвороби актриси знайшли нестикування.

Російська блогер вважає хвороба Заворотнюк фейком.

Лена Миро вважає, що реальність зовсім інша, передає портал Главред . Такий висновок вона зробила на основі всього прочитаного. Вона вважає нестикування той факт, що місяць тому у актриси системний відмова органів, а тепер її готові виписати.

“Тобто у Насті пару тижнів назад почалася поліорганна недостатність. Це стан, коли кілька внутрішніх органів перестають працювати. Відмовив орган не відновлюється. Людина просто вмирає і досить швидко. Але час минув, – повідомила дівчина. 

Історію з хвороб Заворотнюк вона вважає таким же фейком, як і лжеотравленіе Барі Алібасова.

“Серйозно? Так буває? Відмовили органи, а тепер виписують? Такого не було ще в історії медицини. Крім того, озвучений діагноз невиліковний, на жаль. Цей вид просто не піддається ніякої терапії”, – повідомила блогер.

Однак Міро все одно бажає усілякого одужання Заворотнюк і вважає, що нехай краще все це виявиться фейком, ніж реальною онкологією.

Зірка була на лікуванні в «Європейському медичному центрі». Надійшла інформація, що кілька днів тому її відвезли звідти в невідомому напрямку.

Причиною її від’їзду стало закриття обслуговування за полісом загального медичного страхування. Всі лікувальні процедури, які їй проводилися, закінчилися.
Рідні актриси розповіли лікарям, що стан Анастасії дуже важке, але її будуть лікувати тепер в іншому місці.

Один з лікарів поділився інформацією, що зірка не поправитися і жити їй залишилося недовго. Найдовшим терміном буде року два, а так лічені місяці при її стані.

Анастасію обіцяли поставити на ноги за один місяць і абсолютно безкоштовно. За це хотів взятися цілитель з Сибіру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *