Розкрито найжахливіший військовий злочин Порошенка

Розкрито одне з найстрашніших військових злочинів Порошенко, за яке він рано чи пізно постане перед військовим трибуналом.

Грузія оголосила війну Росії через кілька годин після того як перший російський солдат опинився на території Грузії і війна закінчилася через місяць. Грузія втратила 300 солдатів в цій війні.

А вам цікаво чому Україна не оголосила Росії війну після Криму, Іловайська, Дебальцеве та інших кривавих подій? Чому за 5 років загинуло десятки тисяч людей і війна досі триває ..

Тому, що під час війни будь-корупційне діяння членів режиму Порошенко розслідувалася б як військовий злочин.

Вони боялися, що під час війни буде неможливо вкрасти, що під час війни за будь-корупційне діяння їх би могли розстріляти, або судити на військовому трибуналі.

За 5 років Україна стала найбільш корумпованою країною Європи і світу. Фактично кожен член режиму був фігурантом корупційних розслідувань. По суті кожен з них здійснював військові злочини, але юридично війни то не було …

Сьогодні викрили ще одне кричуще військовий злочин олігарха Порошенко.

Компанія друга Путіна добувала українську сировину для російської зброї і Порошенко знав про це!

За величезну хабар оточення Путіна домовилося з Петром Порошенко і Україна використовували для виробництва російської зброї з якої вбивали українську армію.

Джерело:  розслідування  «Схеми: Корупція в деталях» на Радіо Свобода

Деталі:  «Дочкою» російської компанії Дерипаски «Русал» є кіпрська компанія United Company Rusal Silicon Limited, яка володіє українською ТОВ «Глухівський кар’єр кварцитів» з 2014 року, де безпосередньо і видобувається цінний для російської оборонки ресурс – кварцит.

Вагони з мінералом оформляють на митному пункті, розташованому на кордоні території підприємства. Для цього на кар’єр приїжджає співробітник митниці.

На російські заводи щотижня відправляють сотні тонн унікального українського мінералу, становить майже весь обсяг видобутку на рік. Разом з тим, українським підприємствам кар’єр продає лише невеликі обсяги, в основному – дрібний щебінь.

У 2018 році український кварцит купили два російських підприємства, одне з яких «Кремній-Урал» належить Дерипасці. Близько половини видобутих кварцитів поїхало на Новолипецький металургійний комбінат Володимира Лісіна, теж російського олігарха.

Обов’язково збережи наш сайт собі в закладки. Ми повідомляємо тільки про найголовніше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *