Я до останнього не хотів в це вірити, але сьогодні довелось. І це ще квіточки.. Володимир Парасюк

Володимир Парасюк

Розкажу вам історію, в яку я не хотів вірити, але сьогодні довелось.

Коли закінчувалось 8 скликання Верховної Ради і всі говорили, що наступний склад парламенту суттєво зміниться і таких як Яценко ми вже більше не побачимо, Антон ходив по залу і розказував, що йому і не треба бути в новій Раді, бо тепер він буде скуповувати нових депутатів пачками. Сьогодні Антон, вочевидь, сказав собі: «Ну що, пацан сказав, пацан зробив».

А якщо серйозно, це було очікувано. Тільки я не думав, що це почнеться так швидко. І це лише перші «квіточки».

Наш президент має розуміти, що одним сильним брендом Україну не зміниш. Для того, щоб український парламентаризм існував, його мають творити чесні і стійкі люди, які розуміють всю відповідальність. Зараз нам дуже потрібний чистий альтруїзм, але, на жаль, в нашій країні його ще треба пошукати.

Маю надію, що висновки будуть зроблені і явно корупційний схематоз Яценка, який прописаний в законодавстві, буде знищено.

Як розповів на своєму телеграм-каналі Сергій Лещенко, минулої п’ятниці стався черговий збій у налагодженій системі голосування. Одинадцятеро “слуг народу” принципово стали на бік Яценка. Серед них – люди Коломойського, а саме: Дубинський і Василевська. Керівництво фракції “Слуги народу” підозрює, що якщо не всі, то деякі з 11 депутатів “прикурили” по 30 тис. дол. за відмову знищувати цей схематоз. Банкова зажадала провести детектор брехні серед 11 депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *