Респект журналістам, що опублікували ЦЕ! Сьогодні всі українці дізнаються страшну таємницю Порошенка

 Арихильники екс-президента України перейшли всі мислимі і не мислимі межі здорового глузду. Таким чином вони розкрили найстрашнішу таємницю екс-президента України Петра Порошенка.

Близько 5.000 прихильників Порошенко, які переважно працюють на олігарха за гроші, закликали розстрілювати і справжніх ветеранів АТО, і Президента України Володимира Зеленського, і що найстрашніше абсолютна більшість громадян України, від Ужгорода до Донецька.

Тепер стає зрозумілим, хто розколював Україну і хто провокував громадянську війну в Україні.

Софія Федина: «Ветеранів АТО потрібно розстрілювати як терористів в США

Ще рік тому народний депутат України Софія Федина закликала розстрілювати ветеранів АТО, які вийшли на мітинги проти Петра Порошенка.

Тоді для неї ветерани АТО були ворогами, оскільки вони виступали проти Порошенка. Виходить, що Федина є «патріоткою» не України, а особисто Порошенко. Немає сумнівів, що за свій «патріотизм» вона отримує великі гроші.

Фото 29.10.2019: Порошенко, Таємниця Порошенко
Пост Федини за 2018 рік

«Патріоти» Порошенко кажуть, що 73% громадян України є «російської ботофермой», а жителі Донбасу взагалі є тваринами, яких потрібно ізолювати як в зоопарку.

Приблизно 5.000 прихильників Порошенко публічно і агресивно поділили народ України на «Зебил», «російську ботоферму» і тварин.

Примітно, що СБУ абсолютно ніяк не реагує на відверто нацистські висловлювання прихильників олігарха Порошенко.

У соц.сетях пишуть, що це і зовсім гірше будь-якого нацизму, оскільки навіть гітлерівці не чіпали німців, вони були проти інших національностей. Прихильники Порошенко ділять власну країну, що є страшним злочином.

В ефірі «5 каналу», який належить екс-президенту Петру Порошенко, львівський журналіст Остап Дроздов закликав позбавити українського громадянства всіх жителів Донбасу.

Він також висловив думку, що населення цих територій Україні не потрібно – на відміну від самих територій. 

«Звичайно, я в дитинстві любив ходити в зоопарк і дивитися, як себе ведуть особливо в відділі парнокопитних. Але я вже переріс цю справу і для себе всі крапки на «і» розставив », – пояснив свою еволюцію Дроздов. 

Соколова зачитала один з постів Остапа про те, що жителям «ЛДНР» потрібно заново пройти процедуру отримання громадянства. І запитала його, а як бути з тими, хто залишився в силу обставин: хворі батьки або нікуди їхати.

«Сто причин», – іронічно кивнув журналіст. І заявив, що розділяє питання територій і населення.

«Про території ми не сперечаємося … Але я поділяю питання демографії, населення. Ми не будемо розбиратися одинично з усіма. Ми повинні до цього підійти цинічно. В принципі, все люди, які там шостий рік живуть в «ЛНР» і «ДНР», які збираються на «Ми хочемо в Росію» або це внутрішньо підтримують, або не говорять щось проти, вони для мене зіпсовані і втрачені люди. Як громадян України я їх не бачу », – заявив Дроздов.

Він сказав, що «ми відкриваємо для них двері, але за умови, щоб перед цими людьми поставили дуже жорсткі фільтри». Також Дроздов окреслив дуже просте умова такої фільтрації: перебування в «ЛНР» і «ДНР». 

«Якщо ти не виїхав, ти автоматично втрачаєш громадянства і пізніше держава каже: отримуй заново», – пропонує телеведучий. 

На повторити питання, а як бути з тими, хто фізично не зміг виїхати, він відповів: «Вони повинні просто вибачити нас за узагальнення та сказати: так, ми готові трохи почекати … Ми якщо почнемо грати в напівзаходи, вони нас просто задушать»

Потім журналіст дав ряд характеристик жителям непідконтрольних територій.  

«Певною мірою це страшні люди … Я стверджую, що Донбас за своїм громадянській свідомості найгірший. Вони в тому «ДНР» і «ЛНР», крім «Раші тудей» і Скабеевой, нічого не слухають. Це в принципі пропащі люди », – заявив журналіст. 

Буквально вчора активістка Маруся Звіробій на Стрімі з нардепом від «євросолідарності» Софією Федина заявила, що не можна ні про що питати жителів навіть підконтрольних територій Донбасу.

Так вона прокоментувала поїздку Зеленського в Золоте, де він поспілкувався з місцевим населенням і заявив, що воно не проти розведення військ. 

«Головнокомандувач не їде по селах і не питає думку людей, оброблених російською пропагандою», – заявила Звіробій.

«Поясни, що взагалі відбувається в країні, зроби так, щоб там канали українські нормально працювали, щоб людина могла зробити усвідомлений вибір, а не нав’язаний російською пропагандою. А потім ти будеш у них питати, що вони думають про розведення військ.

Але, на жаль, ти не зможеш, з @ ка, цього зробити, а знаєш, чому? Тому що ти, п @ р, сам не знаєш, бо у тебе мізки оброблені російською пропагандою. Тому що ти совком був, совком залишився. Ти президентом став, тому що тебе, б @, фабрики і ботоферми зробили », – заявила подруга Федини.

По суті, вона заявила, що з населенням Донбасу розмовляти взагалі не потрібно, та й взагалі голосувала за Зеленського «ботоферма». А далі вона перейшла до нецензурному перерахуванню способів смерті президента:

Примітно, що більшість представників, активістів, журналістів Петра Порошенка є або росіянами, або в колишньому дуже активними комсомольцями.

Керівник телеканалу Порошенко «Прямий» є громадянином Росії Матвій Ганапольським.

Адвокатом Порошенко є громадянин Росії Новіков. Головним «патріотом» і заводієм «порохоботов» є Юрій Бірюков, колишній миколаївський сутенер, який ще зовсім недавно агітував за Росію в Україні.

Жінка закликає підірвати Президента України Володимира Зеленського Олена Самбул є членом Всеросійського геральдичного товариства, як зазначено на її сторінці.

Фото 29.10.2019: Порошенко, Таємниця Порошенко

Напрошується просте запитання. У чиїх інтересах олігарх Порошенко розколов Україну і втягнув країну в громадянське протистояння? У чиїх інтересах справжні бійці і патріоти були загнані в Іловайський та інші котли.

Примітно, що саме після страшних котлів на фронті, в Україні з’явилася інша «каста» патріотів. Їх кістяк відверті неонацисти і громадяни Росії під прикриттям.

Справжні ветерани АТО, добровольці і патріоти своєї країни, або були розчленовані СБУ, або розформовані, або вкинути в котли, або посаджені в тюрми.

Це дуже страшна правда, але Порошенко і приблизно 5.000 його прихильників провокують громадянську війну в Україні і по суті є правою рукою Путіна по розколу України.

Обов’язково поділися зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *