Люди, не будьмо байдужими! Молодий заробітчанин потрапив в Польщі в біду і потребує нашої допомоги!

Добрий день, шановні друзі та просто небайдужі люди!

Мене звуть Олена Неміч. Я мати, яка самотужки виростила двох гарних та дужих хлопців, яких я люблю більше життя.
Не від хорошої долі мій молодший син Юра, якому лише 23 роки, поїхав заробляти гроші закордон, а саме: до Польщі.

Але там з ним трапилася біда. Як Ви, можливо, знаєте, у Польщі наші співвітчизники працюють не покладаючи рук, по 10-16 годин 6-7 днів на тиждень. Така участь не оминула і мого сина. Від перевтоми на роботі Юра втратив свідомість та невдало впав на тверду підлогу вдома. Удар був такої сили, що привів до перелому скроневої кістки. Наслідок цієї травми пролунав, як вирок – моя дитина втратила слух.
Мій хлопчик, у якого ще все життя попереду, більше не зможе почути шелест листя, сміх своїх майбутніх діточок і мене, свою маму. Він став іноземцем на рідній землі.
Лікарі в Польщі надали лише невідкладну медичну допомогу. Незабаром ми повернули Юру до України, відвезли у Київ, щоб отримати кваліфіковану консультацію вітчизняних спеціалістів. Ми з’ясували, що в нашому випадку єдиний вихід — кохлеарна імплантація. Цей метод лікування дозволяє повернути здатність чути, і чим скоріше прооперують сина, тим більше шансів на позитивний результат. Ціна такої операції більше ніж 30000 доларів. Це не підйомна сума для нашої сім’ї.

Молю Вас допомогти нам донести нашу проблему до суспільства і зібрати необхідні кошти, щоб мій син зміг знову чути світ навколо себе.
Всі підтверджуючі документи в нас на руках. Якщо Ви не залишитеся байдужі, то ми надамо всі необхідні дані. Мій телефон: (097) 712-67-28.

Реквізити
Картка у Приват Банку 5168757351047099
Картка 5168757350110120 для євро
Картка 5168757344536901 для доларів США.

 

Опера, яку ніхто не чув

Опера, яку ніхто не чувУ Києві під час знаменитої опери «Набукко», глядачі завдяки «Відчуй» усвідомили, як це – жити у світі без звуків. Жити у світі тиші. Адже за статистикою ВООЗ – кожна десята людина в світі втрачає слух. Перевір свій слух та поділися цим відео із друзями!The Opera No One Heard In Kyiv, during the famous «Nabucco» opera «Vidchui» helped the audience realize what it is like to live in the world without sounds. To live in the world of silence. Because according to the World Health Organization statistics, every tenth person in the world is losing hearing. Check your hearing and share this video with your friends!

Опубліковано Відчуй Вівторок, 28 серпня 2018 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *