Чeрeз тe, щo “Вiн вuдaв” cтрaшнy тaємнuцю “пo” збuтoмy Бoїнгy” Зeлeнcькuй йoгo вuжeнe зi cкaндaлoм

Саме секретар РНБО Олексій Данилов, який єдиний з українських ТОП-чиновників знаходився в нашій країні під час сталася в Тегерані авіакатастрофи і який перший публічно заявив про те, що літак МАУ був збитий ракетою, поплатиться посадою в результаті скандалу навколо позиції України в зв’язку з авіакатастрофою .

Таке припущення оприлюднив у своєму Telegram-каналі політолог  Тарас Березовець. Заява Данилова пішло врозріз з позицією Офісу президента України, суть якої полягала в закликах утримуватися від поспішних висновків і чекати висновків експертів, які розслідують обставини  трагедії.

Як стверджує політолог, заяву Данилова привели  Зеленського в лють. І зараз навіть при тому, що версія про попадання в літак ракети офіційно підтвердилася; при тому, що загальновідомо: курирував комунікацію між різними відомствами радник президента України Андрій Єрмак, хмари згущуються над Даниловим.

Адже секретар РНБО, за словами Тараса Березовця, “видав” страшну таємницю “, коли Володимир Зеленський вперто мовчав, навіть не дивлячись на те що з безлічі версій причини  авіакатастрофи життєздатною залишалася тільки одна, саме: що стосується ракети. Однак, як не парадоксально, Олексію Данилову можуть не пробачити того, що його заяви не йшли в унісон із заявами з Банкової.

Навіть при тому що заяви Данилова були єдиним, завдяки чому наша державна влада хоча б частково зберегла обличчя в цій вкрай непростій ситуації. “Виступ Зеленського змушені були терміново переписувати через коментарі Данилова, якими він видав” страшну таємницю “. Українські фахівці встановили основну версію тоді, коли Зеленський все заперечував”, – зазначив політолог. “Ніби як Зеленський прийшов в лють від одкровень Данилова.

Всю комунікацію по катастрофі вів Андрій Єрмак. Він же наполягав на тому, що Зеленський повинен мовчати до останнього. Але у відставку піде не Єрмак, а Данилов, який єдиний з усіх був в Україні і дав можливість врятувати обличчя “, – резюмував Тарас Березовець.

Раніше Зеленський в зверненні до нації повідомив,  яке покарання чекає Іран  за збиті українського “Боїнга”. Президент України зазначив, що президент Ірану офіційно вибачився за помилку своїх військових, яка коштувала життя 176 людям, 11 і яких були громадянами України. Ми також повідомляли, яку  ключову доказ по катастрофі  з “Боїнгом-737” ховали від українських експертів в Ірані. Виявилося, що основний удар ракети припав на носову частину лайнера, але українців до кабіни пілота допустили лише через три дні після катастрофи – 11 січня. Нагадаємо, на відео потрапив  момент запуску ракети “Тор-М1”,  яка рано вранці 8 січня збила український літак МАУ. Кадри зняли камери спостереження, які показали момент запуску ракети класу “земля – повітря”. На відео, до речі кажучи, потрапив пуск лише однієї ракети, хоча експерти заявили, що їх було дві. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *