Вoгнeхрeщa!Пoвнoмaсштaбнe втoргнeння пoчaлocь?! В 0РДЛ0 здpигaєтьcя земля вiд артилерійських зaлпiв

Днем дев’ятнадцятого січня в один і той же час на території непідконтрольних районів Донецької та Луганської області почалися сильні обстріли. Більш детально про це повідомили місцеві жителі в своїх акаунтах і паблік в соціальних мережах. Таким чином, на околицях Донецька звуки бойових дій, зокрема, вельми сильно прослуховуються в районі Абакумова і Старомихайлівці.

Так, користувачі пишуть: «13 годин 33 хвилини. Старомихайлівка, голосно слухаємо, є прильоти »,« Важке слухаємо на Абакумова »,« Разноне на Гірнику чутно »,« 13 годин 36 хвилин. Старомихайлівка. Постріл чутно. Дуже голосно”. Буквально в той же самий час з’явилося повідомлення щодо сильного бою в районі Бахмутськой траси, що в Луганській області.

Люди додають: «13 годин 00 хвилин на західній частині траси Бахмутка шумно», «Перевальський район, Бахмутка дуже сильно, звуки війни, і захід і схід крупно працює артилерія», «Такого не було дуже давно, ох і Гупало!». В даний час поки немає ніякої інформації щодо того, що обстріли затихли. Читайте також: Війська Росії перетворили Попасную в «пекло»: Сили ООС втратили за день 11 осіб.

Ми також писали, що в зоні ООС при загадкових обставинах  загинув боєць ВСУ. Ми писали, що танкісти ВСУ на Донбасі  показали готовність знищити ворога осколково-фугасними з відстані в 2 км.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *