3нaйoмтeся! Цe нaш новий пpем’єp-мiнiстp України! Нa вiдмiнy вiд Гoнчaрyкa вoнa з дня на день…., — Гриценко

Знайомтеся: новий прем’єр-міністр України!

Я таки знайшов заміну Гончаруку. Прем’єром пропоную назначити Анастасію Магонову. Ви її не знаєте? Не проблема, Гончарука теж ніхто не знав, як і його урядовців. Зате, на відміну від Гончарука і його невгамовних диджитально-комунікативних міністрів, пані Анастасія вміє не лише говорити — вона вміє працювати сама.

Про це свідчать наведені нижче документи з сайту державних закупівель. Власними мізками/руками Гончарук & Со, з десятками тисяч підлеглих чиновників, з сотнями мільйонів зарплатного фонду, виявилися нездатними підготувати звіт про діяльність Уряду за минулий рік. А пані Анастасія, генеральний директор ТОВ «МАГОНОВА І ПАРТНЕРИ» — змогла!

Вона виграла тендер (конкурентів, правда, не було), як Уряд і просив (див. документ) — замість Гончарука Магонова сама швиденько налагодила комунікацію між міністерствами, зібрала з них дані, замість Гончарука сама сформулювала ключові тези його звіту, склала і відредагувала текст, оформила графічним дизайном з таблицями і схемами. Все ОК, роботу прийняли, свій (чи скоріше пані Анастасії ) звіт Гончарук публічно представить парламенту…

І все це за недорого — її ТОВка отримала від Уряду лише 84000 гривень за роботу, це менше місячної зарплати одного міністра чи його зама.

Bottom-line. Навіщо нам ліниво-імпотентні урядовці, які жонглюють спічами про диджиталізацію/комунікацію з дедлайнами/майлстонами/KPI, — а по факту тендера, не здатні ні тезу/думку власну сформулювати, ні таблицю в компі скласти докупи, ні дані з міністерств зібрати самостійно? Тож Анастасію Магонову — в прем’єри!

Для платників податків, принаймні, набагато дешевше. Бо дочекаємося, що Гончарук & Со оголосять тендер і наймуть так само за державний кошт якусь ТОВку, щоби їм ще й зуби чистили, чи казки на ніч читали.

ПОПУЛЯРНОЕ В СЕТИ

Mgid

Розпродаж знімних вінірів! Краще вставних зубів у 1000 разівSnap On SmileБизнес на клубнике в условиях квартиры. Доход от 30000 грн/месяцЧудо-ЯгодницаУбери тарелку и поставь эту антеннуHQClear TV

Анатолій Гриценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *