Пpиcядьтe, яkщo cтoїтe! Бyдe як з Кpимoм! Зeлeнcькuм пpuйнятo бeзпрeцeдeнтнe рiшeння щoдo Дoнбaсy

Ситуація зі сходом України, де вже протягом майже шести років ведуться бойові дії, вимагає конкретних дій і рішень. При цьому існує думка, що влада мають намір зробити адміністративний кордон між Україною і непідконтрольним Донбасом і залишити ці території окупанта.

 Про це пише телеграм-канал Черговий ООС.

Таке припущення висловив екс-керівник Головного слідчого управління Служби безпеки України генерал Василь Вовк. Він вважає, що чинна влада на чолі з президентом Володимиром Зеленським мають два плани на рахунок оккупірованих Донбасу: основний і запасний. 

При цьому запасний варіант передбачає припинення військових дій на непідконтрольних Києву територіях шляхом створення вздовж них такий же адміністративного кордону, як і між включеним Кримським півостровом і Україною. “Ясно, що Донбас не віддасть нам Росія. Давайте зробимо таку ж адмінграніцу, і нехай там живуть поки що …”, – завив генерал.

 При цьому Василь Вовк зазначив, що весь час відстежує думки, які озвучує глава держави під час своїх звернень, з яких, на думку генерала, слід, що влада має намір “

Згідно з цим варіантом на Донбасі буде скасована операція Об’єднаних сил, припинені будь-які прояви збройної активності і створена адміністративний кордон, як і в Криму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *