Докерувались! З дня на день нас чекає повний прoвaл! Новоанонсовані міністри навідріз відмовляються йти до…

Одразу троє кандидатів на пости у новому уряді відмовились від пропозицій.

Як повідомив інвестиційний банкір Сергій Фурса у себе в Facebook, Тимофій Милованов і Роман Жуковський відмовились очолювати Мінагрополітики та Мінекономіки, відповідно. Нагадаємо, Міністерство розвитку економіки планується розділити на ці два відомства.

«Милованов и Жуковський відмовилися очолити Міністерство економіки у новому Кабміні «а-ля Беня». Ну все, пора, діставайте Кінаха», — написав Фурса.

«Кажуть, що добра половина новоанонсованих міністрів відмовилася від посад. Інтрига наростає», — зазначила народна депутатка «Європейської Солідарності» Софія Федина у Twitter.

Також відмовився увійти в Кабмін Денисса Шмигаля Олег Коростельов. Йому пропонували посаду віцепрем’єра з питань оборонної промисловості.

«Ніхто не хоче працювати в «новому» уряді Зеленського. Троє претендентів наразі відмовилось. Це Мілованов, Користилєв, Жуковський. Новосад також збирається у відставку. Бородянський туди ж. Зе-корабель йде на дно. Ніхто з поважаючих себе людей йти до уряду-камікадзе не хоче», — написав у Telegram політолог Андрій Смолій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *