Пoчaлoсь тe, чoгo нaйбiльшe бoялucь! Щ0йнo M03 вuстyпuв з oфiцiйнoю зaявoю і oгoлoсuв пpо всeукрaїнcькuй…

Небезпечна вірусна інфекція все ж дісталася з Китаю до нашої країни, і днями був зареєстрований перший випадок коронавируса в Україні. У зв’язку з цим головний санлікар Віктор Ляшко звернувся до українців із заявою. Найближчим часом в Україні почнуть впроваджувати запобіжні заходи – закривати школи і забороняти масові заходи.

Про це в Нових Санжарах заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає  РБК-Україна. За словами Ляшка, обмежувальні протиепідемічні заходи в першу чергу торкнуться шкіл і масових заходів. 

Віктор Ляшко.  Фото: скріншот Telegram
Віктор Ляшко. Фото: скріншот Telegram

Доведеться тимчасово закрити школи, щоб зменшити масові скупчення людей, заявив санітарний лікар України.

Варто відзначити, що за станом на 5 березня з підозрою на коронавірус перевіряють близько 10 українців. Поки йдуть дослідження, і сказати чи є ще інфіковані не можуть.

Про перші обмежувальних заходах вже оголосила влада одного з міст у Чернівецькій області, скасувавши масові гуляння на жіноче свято 8 березня. За повідомленнями служби комунікації, такі заходи вжито у зв’язку з небезпекою епідемії коронавируса. 

У медичному центрі Нацгвардії сьогодні 5 березня завершився двотижневий карантин евакуйованих з Ухань українців і іноземців. Цікаво, що журналістам досі не вдалося дізнатися хто ці таємничі іноземці, які вирішили відвідати Україну, а такий непростий період. За результатами двотижневої обсервації у евакуйованих, а також у членів екіпажу і команди супроводу не виявили коронавірус.

Віктор Ляшко.  Фото: скріншот Telegram
Віктор Ляшко. Фото: скріншот Telegram

“Стіна” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *