Чoлoвiк зrвaлtyвaв, пoтiм пeрeрiзaв 25 рiчнiй дiвчuнi rоpлo, а нa oстaнoк cпaлuв в кoлeктoрi, щoб зaмeстu cлiдu

Тіло дівчини в колекторної трубі біля річки Уди виявила під час прогулянки місцева мешканка. Про це розповіли в прес-службі ГУНПУ в Харківській області.

Повідомлення про подію надійшло в Новобаварський відділ поліції 1 березня близько 13:10.

На місце виїжджала керівництво ГУНП в Харківській області та районної поліції, слідчо-оперативна група, пересувна криміналістична лабораторія.

“У ході огляду місця події встановлено, що загиблої близько 20-35 років. Тіло жінки направлено до Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті”, – розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкцією статті передбачає довічне позбавлення волі.

Зараз поліцейськими вживаються заходи, спрямовані на встановлення особи загиблої і всіх обставини події, проводяться необхідні слідчі дії.

Особа загиблої змогли встановити тільки за допомогою ДНК-тесту.

Тіло дівчини було знайдено в колекторної трубі біля річки Уди 1 березня, розповіли в прес-службі ГУ НП в Харківській області.

Труп знайшла місцева жителька, яка скоювала неподалік прогулянку. За даними експертів, які проводили огляд місця злочину, дівчині перерізали горло, а потім намагалися спалити тіло.

Як стало відомо журналісту 057, особу загиблої встановили по ДНК. Нею виявилася жителька селища Високий. Її родичі впізнали свою 25-річну дочку. Про це журналісту 057 повідомила подруга сім’ї.

За попередньою інформацією, дівчина пішла на побачення з хлопцем, з яким познайомилася в інтернеті.

Зараз поліція веде розшук передбачуваного вбивці.

Нагадаємо, що в Харкові невідомі спалили дівчину і кинули тіло в колектор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *