ЦE БYЛ0 CИЛЬН0! Рябошапка після того як його звільнили вийшов до трибуни і сказав таке, що всі притихли (ВІДЕО)

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, який виступив зі звітом на позачерговому засіданні Верховної Ради, відмовився відповідати на запитання народних депутатів і покинув зал засідань, передає кореспондент видання «ГОРДОН».

5 березня народні депутати повинні голосувати з питання про недовіру генпрокурору.

Рябошапка заявив, що після очищення відомства були звільнені 729 прокурорів.

«Всього третій місяць прокуратура працює за законом. І саме тому стоїть питання моєї відставки. Тому що ті, від кого ми позбулися, хочуть повернутися і жити, як жили перед цим 28 років », – заявив генпрокурор.

Він заявив, що не стане коментувати висловлювання народного депутата від «Слуга народу» Максима Бужанського, який, виступаючи від імені ініціаторів відставки глави Офісу генпрокурора, звинуватив його в «відсутності посадок», яких чекає українське суспільство.

«Справедливість – це не тільки посадки», – сказав Рябошапка, додавши, що постанова про недовіру йому «побудовано на брехні і маніпуляціях».

«Я не став нічиїм слугою. Був і є незалежним. А незалежного прокурора не може бути примушений. Його можна тільки звільнити. Я йду. Але йду для того, щоб повернутися », – завершив він свою промову.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *