Тeрмlнoв0! Зaгoряння видно на дeкiлькa кiлoмeтрiв: В Києві мaсштaбнa пoжeжa, в якій пaлaє пoнaд 500 кв… (Фото +відео)

Сьогодні, 8 квітня, о 14:50 в оперативно-координаційний центр ГосЧС Києва надійшло повідомлення про загорання дров з поширенням вогню на одноповерхову складське приміщення. Про це повідомили в прес-службі ГосЧС .

Рятувальники уточнили, що пожежа виникла на складі лакофарбових матеріалів в Дарницькому районі столиці за адресою: вул. Бориспільська, 9. Загальна площа приміщення становить 500 кв. м.

Станом на 15:35 вогонь перекинувся на прилеглу територію, в результаті загальна площа пожежі склала близько 2 тис. Кв. м.

За даними правоохоронців і рятувальників, жертв і постраждалих немає. До гасіння пожежі залучено 65 осіб та 16 одиниць техніки.

За словами кореспондента телеканалу ” 112 Україна “, який знаходиться на місці події, вул.Бориспільська повністю перекрита для руху транспорту, оскільки найближчі до місця пожежі гідранти не працювали і рятувальникам довелося прокладати їх до гідратів в 1,5 км від місця НП.

“Правоохоронці розгортають тут автомобілі в об’їзд, також стоять чотири трамвая №22. Близько 1,5 годин назад сталося загоряння. За словами очевидців, загорілася деревина, яка знаходилася поблизу складів. Через вітер вогонь перекинувся на одноповерхова складська будівля”, – розповів журналіст.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *