Св*лота і гламурне г*вно. Ляшко залив ресторан Тищенко монтажною піною

Початок війни між Тищенко і Ляшко

У середу, 29 квітня стало відомо про те, що український політик, Олег Ляшко замурував вхід в ресторан народного депутата Миколи Тищенка через порушення карантину.

Таким чином, повідомляється, що днем ​​раніше стало відомо про те, що ресторан Миколи Тищенка «Велюр» продовжує приймати гостя, незважаючи на те, що в країні карантин, і політики повинні показувати на власному прикладі всі правила безпеки, але, Микола Тищенко так не думає. В ресторан під час карантину часто ходять гості в особі народних депутатів, бізнесменів і колишніх членів Партії регіонів.

Олег Ляшко недовго думаючи вирішив виправити ситуація, і приїхав до ресторану. Народний депутат запустив прямий ефір на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, яку назвав «Карантин так карантин». На кадрах видно, як він закладає вхід в ресторан будівельними блоками, а також, показуючи всю серйозність своїх намірів, заливає все монтажною піною. Свої дії політик Обясните тим, що на карантині повинні сидіти все, включаючи “слуг”, які сидять в цьому “гламурному г * поза”, говорить Олег Ляшко.

Після того, як слух про те, що ресторан працює до цих пір поширився, туди навідалися співробітники правоохоронних органів, але відвідувачів вони там не застали.

Микола Тищенко також відреагував на це, заявивши, що ресторан зараз не функціонує, а там знаходиться його штаб на час карантину, не більше. Однак, на інцидент з його рестораном і Олегом Ляшко нардеп від політичної сили «Слуга народу» ще ніяк не відреагував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *