“Я в шоці. Оце Момо отримало свою програму в прайм-тайм на Ньюзвані. Може, скоро Янукович і Медведчук будуть вести ефіри на українському телебаченні?”

Оце Момо отримало свою програму в прайм-тайм на Ньюзвані.

Я в шоці. Може, скоро Янукович і Медведчук будуть вести ефіри на українському телебаченні?

Пройшло всього 4 роки, а досягнення Майдану повністю знівельовані, а телепростір знову контролюють регіонали і ставленики Кремля.

Інертна і тухла влада, якій залишились лічені місяці, нічого не здатна зробити. Схоже вони вже думають лише про те, у кого просити політ. притулок.

Павел Ярмоленко

Нагадаємо, колишній міністр юстиції в уряді Миколи Азарова, який втік з України, Олена Лукаш стала ведучою в “Суб’єктивних підсумки” на телеканалі NewsOne.

Лукаш гостро критикувала владу, при цьому поглядаючи в написаний текст. Вона, зокрема, заявила, що метою “протиприродних реформ” в Україні є “зменшення населення”.

Крім того, за словами Лукаш, пропозиція президента Петра Порошенка внести в Конституцію статті про прагнення України до Євросоюзу та НАТО, перетворює країну в Північну Корею.

Екс-міністр також назвала розколювання суспільства щодо мовного питання передвиборчою технологією влади, а спроби ввести цензуру – “невпевненістю” керівництва країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *