Пoнaд дeсятoк швuдкuх прoмчaлиcь цeнтрoм Києва, вcі люди в них у вaжкoмy cтaнi: щo вiдбyвaєтьcя (Вiдeо)

Як повідомляє Politeka.net , про це відомий волонтер Наталя Юсупова розповіла на своїй сторінці в Facebook. Вона також поділилася відео, як воїнів відвозять машини “швидкої допомоги” (щоб подивитися, скрольте вниз). 

Вона поділилася, що 14 травня в столицю доставили поранених військовослужбовців. Багато машин “швидкої допомоги” промчали по Києву в сторону центрального госпіталю.

“Війна триває, за тиждень на фронтон більше 12 поранених і є вбитий. Воїнів привезли з різними пораненнями, є дуже в тяжкому стані”, – заявила Наталія Юсупова.

Волонтер також розповіла про стан госпіталізованих бійців. За її словами, медики рятують захисників України з самими різними травмами.

“Сьомий рік ми зустрічаємо борти, сьогодні повз мене везли бійця, зовсім молодого, особа посічене осколками, синці під очима, руки і ноги перебинтовані. Зовсім хлопчисько, а в очах біль і сила. У госпіталі зараз лежать хлопці з різних бортів, без ніг і рук, хірурги роблять операції, персонал виходжує. Госпіталь на карантині і закритий для відвідувачів “, – пише волонтер.

Наталя Юсупова зазначила, що пораненим бійцям ВСУ потрібні ліки, одяг і продукти. Крім того, потрібно підтримувати військовослужбовців на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *