Ситуація вийшла з під контролю: 14 областей не послаблюватимуть карантин, знайдіть свою

Стали відомі подробиці.

В Україні 14 областей не підходять під критерії ослаблення карантину . Про це повідомляє телеграм-канал Коронавірус Україна.

Швидка допомога. Фото: скріншот відео.

Закарпатська та Чернівецька область мають занадто великий показник заповнювання лікарняних ліжок. Також ослаблення ймовірно не наступлять в Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Одеській та чернігівської області – тут занадто низький показник охоплення тестів.

Волинська, Львівська та Рівненська область не мають достатньо позитивних результатів методом ПЛР, а в Тернопільській, Івано-Франківській, Дніпропетровській і Житомирській області немає достатньої кількості показників инцидентности.

Коронавірус в Україні, фото: скріншот YouTube
Коронавірус в Україні. Фото: скріншот YouTubeКоронавірус в Україні, фото: скріншот YouTube

Відзначимо, що з початку епідемії і по сьогоднішній день в Україні вже 37 241 громадян отримали діагноз “інфікування COVID-19”, при цьому тільки близько половини з них змогли вилікуватися від недуги і отримати негативний результат контрольного тесту.

За добу 21 червня в країні зареєстрували 681 нових пацієнтів, які заразилися коронавирусной інфекцією. Станом на ранок 22 червня видужала 16 642 чоловік. Для 1012 пацієнтів хвороба закінчилася летально.

У зв’язку з безперервним зростанням нових випадків інфікування COVID-19 уряд України продовжив адаптивний карантин до 31 липня і запровадив ряд нових заборон для українців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *