Пpиcядьтe, якщо стoїтe! Зеленський знав про сценарій, який готується в Луцьку. Зараз поясню чому і ви самі все зрозумієте – Юрій Покиньброда

Зеленський знав про сценарій який готується в Луцьку.
Чому я так стверджую!? Зараз поясню і поділюся своїми думками. Якщо я десь буду не правий або щось пропущу то добавляйте і поправляйте в коментарях.

Деталі цієї комедійної вистави, ще довго будуть обсмоктувати в пресі та соцмережах тому я на них зупинятись не буду. Також будуть довго реготати специ з інших країн.

А я думаю про інше. Навіщо Зеленський повівся на цю ганьбу!?
Я впевнений, що він знав про події які відбудуться у Луцьку.

Розробляли цю “спеоперацію” в Національній поліції, скоріш за все в мутному Департаменті захисту інтересів суспільства і держави Національної поліції України, а керував генерал Коваль.
Впевнений що перед подіями була нарада на якій був Баканов, Авакой і Зеленський. Може ще хтось був, але це не важливо.
Аваков запевнив що операція пройде по запланованому сценарію і він бере на себе всю відповідальність. Тому СБУ із самого початку не вмішувалась в події які безпосередньо відносяться до їх компетенції.
Всі деталі і проколи свідчать про те, що так все і відбувалося.

Читаю в физбуці, що Зеленський відкрив Скриньку Пандори тим що пішов на виконання вимог терориста. Ні Друзі, він відкрив іншу скриньку – Тепер всі хто буде готувати терористичні акти на території України будуть впевнені, що їх вимоги будуть виконуватися. Тобто це може сдетонувати цілу хвилю справжніх терористичних актів.
В своєму бажанні залишитися на посаді ще пару-тройку місяців або пів року, Аваков створює небезпеку для України на майбутнє і цю проблему ми будемо розгрібати не одне десятиріччя.

Треба терміново створити в парламенті тимчасову-слідчу комісію для проведення розслідування подій в Луцьку та які загрожують безпеці Україні та її громадянам від злочинних дій керівництва держави.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *