Cьoгoднi ж ховайте свої машини під накриття: oгoлoшeнo штормове пoпeрeджeння. Вже відомо які області першими накриє

Синоптики оголосили штормове попередження на території України.

Такою інформацією ділиться РБК-Україна.

Літо приходить до свого занепаду, а осінь чекає свого приходу. Теплі дні змінюються холодними вечорами, що свідчить про прихід холодів і дощів.

Сьогодні, 18 серпня, погода не порадує своїм теплом і ласкавим сонечком деякі області України. Сьогодні вона погіршиться. Синоптики попереджають українців про грозових дощах, але лише в західних регіонах країни.

У прес-службі Українського гідрометцентру повідомляють, що сьогодні вдень в західних областях України очікуються грози і зливи. У зв’язку з цим попереджають про першому рівні небезпеки, жовтий. Потрібно подалі заховати свої авто і не з’являтися на вулиці під час шторму.

Крім того, синоптики попереджають українців про те, що сьогодні в країні буде утримуватися і пожежна небезпека.

В інших областях погода буде сухою і теплою. Стовпчики термометрів показуватимуть + 26 … + 32 градуси. Українці зможуть насолодитися останніми днями літа, що минає і зарядити своє тіло вітаміном D на майбутню осінь і зиму.

Погода в цьому році не перестає випробовувати терпіння населення. Спекотні літні дні різко змінюються холодними і дощовими днями, а західна область в цьому році постраждала найбільш. Сильні зливи викликали величезні паводки, що затопили і зруйнували безліч будинків.

Ніхто не знає, які сюрпризи приготує майбутні осінь і зима. Синоптики висувають свої версії, які змінюються з кожним новим днем. Можливо, осінь не нагряне несподівано і перші місяці ще пригріє своїм теплом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *