Професор Нeyмuвакін: «Я перестав nuтu чай і всім раджу! І я знайшов основну прuчuну, чому людuна xворіє»
Професор Іван Павлович Неумивакін створив унікальну систему оздоровлення, завдяки якій людина може жити і нічим не xворіти.
Ось, які основні важливі висновки він зробив. Джерело
«Спочатку я повинен був визначити, де знаходиться межа між здоров’ям і xворобою, чому людина починає хворіти?
І я знайшов основну причину, чому людина хворіє. І моя думка розходиться з офіційною медициною.
Ми з вами представляємо енергосистему, живу машину. Всередині у нас «конвеєр», а рот – це «дробильна система».
Ми повинні не ковтати їжу, а ретельно розжовувати, практично «пити» її. У цей час «комп’ютер» – головний мозок – бачить: хліб, каша, м’яса шматочок. І дає вказівки шлунку.
Для м’яса потрібна більш концентрована сoляна кислота, а для хліба – трохи менше, для каші – теж.
Але ви проковтнули їжу, не прожувати її. Вона тільки зверху, трохи обволікається сoляною кислотою, яка не може проникнути всередину шматка.
Але найстрашніше, що в цей час сoляна кислота, яка виділилася в достатній кількості для переробки того ж шматка м’яса, розчиняється водою, яку вживають в кінці застілля.
Ви концентрацію кислоти зменшуєте, в результаті їжа не може перетравлюватися. І все, що ви з’їли, перетворюється в «шлаки» – неперероблені продукти обміну речовин.
Ми їмо в чотири-п’ять разів більше, ніж потрібно для збереження здоров’я. Решта «зайва» їжа – це робота для лікарів, початок вашого заxворювання. Не сьогодні, так завтра, – але воно точно буде.
Ви пропонуєте менше пити рідин?
Це дивлячись яких. Справа в тому, що вода в клітину проходить тільки «чиста» вода. Саме цієї води вам потрібно випити два літри.
Мінеральні води, тим більше газовані напої – небезпечні продукти.
Кава і чай дають короткочасний сплеск енергії, але це тільки посилює нестачу води. Ці та подібні напої перероблятися не можуть.
«Брудна» вода заходить у клітину, і замість отримання енергії, остання повинна її витрачати на очищення рідини. «Бруд» викидається, а води не вистачає – і енергії мало.
Думаю, тепер зрозуміло, чому клітина «зашлаковується». І не має значення, у що виливається прийом «нечистої» рідини: в атеpoсклероз, гіпepтонію, аpитмію … У що завгодно!
Головна причина величезної більшості заxворювань очевидна.
Лікарі абсолютно не звертають уваги на те, що вода – це найкращий електроліт, це енергія. Без неї не можуть працювати мітохондрії – свого роду гідроелектростанції, що забезпечують клітину енергією.
І перший орган, який страждає через відсутність води – це головний мoзок. Звідси – дратівливість, головний біль, мігрень, швидка стомлюваність, погана успішність.
Мало хто знає, що воду треба пити за 10-15 хвилин до їжі – одну-дві склянки. Вона вільно проходить по малій кривизні шлунка і збирається в районі дванадцятипалої кишки, – там, де скупчується луг. В результаті вода не закислюється шлунком, а залужнюється.
Традиційні компот, кава або чай пити після їжі не можна?
Ні в якому разі! Можна тільки рот прополоскати після їжі. І півтори-дві години після вживання м’яса не їсти і не пити нічого: потрібно, щоб шлунковий сік переробив, «роз’їв» це м’ясо.
А якщо натщесерце, коли порожній шлунок, хочете їсти – треба пити воду. Попили – півгодини не хочеться їсти. Потім ще попили. І коли вже буде «смоктати під ложечкою» – поїжте.
У нас же, як дванадцята година, так всі йдуть на обід до їдальні. Але не треба їсти, якщо не хочеться! Треба дати організму відпочити. Адже у нього їжа, яку він вранці поїв, не перероблена! Якщо ще зверху навалити, вона буде гнити. Звідси – всі негативні наслідки.
Отже, пийте воду натщесерце. Вода – це їжа, адже ми на три чверті фактично складаємося з води. За добу треба випити натщесерце 1,5-2 літра чистої води. Все інше не працює на здоров’я.
Подивіться на деяких людей після 60-70 років. Коли вони починають пити близько двох літрів на добу чистої води, у них зморшки розгладжуються, кишечник починає нормально працювати.
У воді клітина купається – це основа її життя. Тому пити треба багато і тільки натщесерце, і тільки чистої води.
А де ж її взяти?
Ви обережно злийте верхню воду, приблизно дві третини всього об’єму, але не кип’ятіть її, як зазвичай, а доводьте до дрібних бульбашок. Це так званий «холодний окріп», який зберігає свою структуру протягом доби.
Така вода потрібна клітині. Вона вже не витрачає енергію на її очищення. Це воістину жива вода, яка повертає людині здоров’я.